Saturday, February 19, 2011

fashion week

 Lincoln center
 Tidigere var fashion week i Bryant Park. Det var da så mye kaos at det var lettere å snike seg in. Men med nye solbriller fra Gucci å attitude klarte vi å komme oss forbi vakterne


 Da vi vel var inforbi koste vi oss med gratis vin. Vi minglet fint runt bland celebs og prøvde å finne ut hvordan vi skulle klare å komme videre in på visninger. virket ganske umulig ettersom at de stod og skulle scanne strekkoder på invitasjoner..


 People with all the power

 I mellomtiden sprang jeg på Sofi Fahrman. har følgt hennes blog hver dag en lang periode og lest 2 av hennes romaner. Så da var det dags å prøve alle triks som hennes Elsa brukt for å komme in på Fashion week i boken;) Sofi har vært en stor inspirasjon for meg og jeg har fått mangen bra NYC tips gjennom hennes blog.

Sofi hade god tid. Så jeg passet på å spør henne litt om Fashion week og hennes outfit. Hun hade observert i veckan at det var mye farge, derfor hade hun valgt en Kate Spade veske i orange. Sofi hade bluse fra HM, skjørt fra intermix i skinn, og skor fra Burberry.

 Første visningen vi kom oss in på uten problem var Pamella Roland. Vi hade tom sittplasser.




Mer om Fashion week kommer, har en del fler celebs bilder å bjude på ;)

to be continued...

No comments:

Post a Comment