Friday, February 4, 2011

Orientering utan bildbevis

I dag har vi varit på Times square nesten hele dagen. Startet morningen med et litet informationsmøte med skolan. Vi har for tilfellet leid in oss på comedy club Times Square`s lokaler, tils de nye lokalerne nede i Tribeca blir klare etter renovering.

Etter det bjøds det på sightseeing så at vi kunne orientere oss litt på the big apple. Selvfølgelig var batteriet på kameran oppbrukt, så det ble ingen bilder. Men trur nokk at det kommer litt fler muligheter for fotografering i løpet av dette halvåret;)
Pinsamt nog får jag vel krype til korset å bekjenne at vi sto lenge å frøs for å se Justin Bieber vinka i et vindu på veien hjem..
Ellers har dagen gått til at ordne litt praktiske ting. Mobil nr hos "Radio Shack" og vi har endelig fått litt mer på plass i leiligheten i Mulberry st / Soho.

Skal ta dere med på en guidad tur i vår crib og vårt hood då vi e lite mer organized...

Just nu opplever vi hawaian tropic innendørs og iskall vinter utendørs...Ja vi har alle vindu åpne fullt da vi er hjemme. Det er februar og minus grader..vi er klare over det med!
Men her er varmen styrt sentralt så våre radiatorer står på fullt uten at vi kan skru dem ned. Tipper vi har mellom 35-40 grader her inne. Så søvn har vi ikke fått så mye av.

I morgen starter vi dagen med rebusløp over manhattan- spennende!
Vi er indelt i grupper å konkurerer mot hverandre. Så ska vi avslute dagen med velkomst middag på Lexington Ave.

Nå er det tid for å krype ned med mine husdyr...mine bedbugs...vet ikke om vi har dem. Men tanken på dem får det til å klø galet over hele kroppen!

Good night Manhattan!

1 comment:

  1. Hahaha! Bieber! I knew it! Kjekt å høre dere kommer dere mer og mer på plass!

    ReplyDelete